Blog

Overliggerkampanje

Vi har 13 nye 2016 – modeller bobiler til salgs i Fauske, Bjerkvik og Nordkjosbotn. Disse har vi ut mars måned et spesielt godt tilbud på. Prisene er satt ned med opp til Kr. 50 000,-. I tillegg får du utstyr til en verdi av kr. 20 000,- hvis du bestemmer deg innen 31. mars […]

– Takk for følget, kjære kunder og samarbeidspartnere!

– Vi ønsker våre kunder lykke til videre, og benytter samtidig anledningen til å takke for den tiden vi har hatt sammen med alle disse trivelige menneskene. Og det er ikke få, sier Rannveig og Magne Røinås, som startet Sørlandets Caravansenter for over 30 år siden.

– Nå skal vi smelle til her på Jessheim.

Jan Fløtten, den nye lederen for Sørlandets Caravansenters avdeling på Jessheim, har knapt nok flyttet inn i sitt nye kontor da vi møtes for en prat om jobben han skal i gang med fra 28. februar. En liten frivillig tjuvstart, med andre ord.

– Ingenting er morsommere enn kjededrift!

Dele- og butikksjef Roy Ørebek har vært her hos Sørlandets Caravansenter i Grimstad i ganske nøyaktig to år. Og før han kom hit var han varehussjef hos Expert i Sørlandsparken i noen år. Butikk for alle penga, med andre ord…

– Vil du ha DAB+ radio i bobilen din? Vi hjelper deg!

– Ta kontakt med oss, enten du holder til i Nord-Norge eller Sør-Norge, sier Trygve Andersen, teknisk leder på vår avdeling i Grimstad. Han og staben hans er i full sving med å hjelpe alle som vil montere DAB-radio i bobilen. Og er du smart gjør du det i god tid før FM-nettet slukkes i ditt distrikt.

Bobilnord er nå en del av Sørlandets Caravansenter

    Høsten 2016 inngikk Sørlandets Caravansenter en avtale om oppkjøp av Bobilnords tre butikker i Nordkjosbotn, Bjerkvik og Fauske. Bobilnord består av flinke og dedikerte folk, og vi er stolte av å ha fått mange nye og dyktige medarbeidere på laget. Nordland er faktisk det nest største bobilmarkedet i Norge etter Hordaland, og de […]

– Vi vokser og gleder oss stort til året som kommer

I høst inngikk Sørlandets Caravansenter en avtale om oppkjøp av Bobilnords tre butikker i Nordkjosbotn, Bjerkvik og Fauske. Jeg tar en prat med markedssjef Kåre Johan Røinås like før han tar seg en velfortjent juleferie, etter en ekstra spennende og hektisk høst.

– En jul på hjul? Ja, gjerne for meg!

Her ser du en nisse som ikke skal jobbe i jula. Han skal ikke engang reise rundt i bobilen med pakker, selv om han innerst inne mer enn gjerne ser for seg en jul på hjul. Men det får være grenser, selv for en lidenskapelig bobilfantast som Per Vie.