– Spennende å være med på alt som skjer om dagen

Siv-Karin Rønnestad jobber på regnskapsavdelingen her i huset. Hun forteller at hun begynte med regnskap i voksen alder, og at hun har jobbet her hos Sørlandets Caravansenter i ett år idag!

Av Per Vie

– Gratulerer. Et lite jubileum!

– Ja, faktisk. Og jeg trives veldig godt, smiler Siv-Karin, som forteller at hun bor rett i nærheten sammen med sin mann, bare en spasertur unna. To voksne barn og ett barnebarn har det også blitt.

– Så skjer det så mye spennende her om dagen, sier hun, og gleder seg stort over å få være med på utviklingen av Sørlandets Caravansenter.

– Hva gjorde du før du begynte her?

– Jeg har jobberfaring fra bank, advokatkontor, og før jeg kom hit var jeg i Skatteetaten og Skattedirektoratet. Så ble det regnskap og revisjon i tre år på Universitetet i Agder, som endte opp i en Bachelor. Så idag jobber jeg med regnskap for avdelingene Grimstad, Ålgård og Jessheim sammen med mine hyggelige kollegaer Magnus og Linda Evenstad.

– Og nå er du i caravanbransjen. Har du campingvogn eller bobil selv?

– Nei, men var på jobbtur til avdelingen vår på Jessheim en gang, og da fikk jeg kjøre en bobil hjem. Den var kjempegod å kjøre. For en komfort! Så har vi venner som har bobil. Så får vi se. Jeg har ikke turt å ta med meg mannen min opp hit for å se nærmere på alle de lekre bilene vi har her, ler Siv-Karin.

– Det skjønner jeg godt. Da er det gjort!

– Men vi er mye ute og kjører på ferieturer, og vi elsker å dra til Alpene og Sunnmøre for å gå turer, forteller den engasjerte regnskapsføreren, som sikkert kunne snakket om de fantastiske turene sine i timevis.

– Hva med å reise til Alpene i bobil neste gang? Dobbel glede, spør du meg. Så ta med deg mannen din på jobb en dag du, Siv-Karin.

– Ja, kanskje det…